Vallverd celebra la festa major amb una gran participació dels veïns

30/08/2021 Actualitat

Vallverd celebra la festa major amb una gran participació dels veïns

Els veïns i veïnes de Vallverd, pedania de Sarral, han celebrat aquest cap de setmana passat la seva festa major, amb activitats programades per a tothom. La celebració ha estat organitzada per la Comissió de Festes i ha comptat amb molt de públic. L’any passat, la pandèmia va impedir-ne la celebració, però enguany s’ha reprès amb moltes ganes.

Els actes van començar ja dijous, amb els carrers engalanats, jocs de trencar l’olla i la traca inaugural. L’endemà, els Gegants i Grallers de Sarral recentment restaurats van fer la tradicional cercavila, seguida d’un espectacle d’animació amb molt de confeti anomenat «Trencames». A la nit, el Mag Nebur va presentar el seu espectacle, que barreja màgia i humor. Dissabte al matí i per primer any, es va pujar a l’ermita i restes de l’antic castell de Sant Miquel de Montclar, un cim icònic i estimat a la zona, que compta amb una llarga tradició d’aplecs. Missa solemne  i concert amb el grup Tres per acabar el matí. Una altra activitat amb molt d’èxit i dirigida a les famílies va ser la volta d’orientació pels voltants del poble, amb l’empresa Drac Actiu, en la qual van participar dotze grups. La nit de dissabte va acabar amb la música del grup de versions Cool Fiction. Diumenge al matí, un inflable va acabar els actes de festa major. 

El president de l’Associació de Veïns La Vall, Francesc Pena, explica: «Tothom està molt content de la festa major. Hi hagut un gran ambient, molt familiar, i amb ganes de col·laborar i participar. Un èxit».

Menu

Menú principal