Sarral repara els camins destrossats pel Glòria i arregla els últims carrers sense asfaltar del nucli urbà

11/05/2021 Actualitat

Sarral repara els camins destrossats pel Glòria i arregla els últims carrers sense asfaltar del nucli urbà

Aquests dies s’estan executant les obres de reparació dels dos camins que van quedar impracticables a causa del temporal Glòria, per tal de restablir l’accés a finques agrícoles en producció del terme. Concretament, es tracta del camí de Comorera, a tocar del terme de Solivella, que s’ha aplanat, compactat i se li ha aplicat una capa de formigó al llarg d’uns 800 metres. L’altra actuació és al camí del Salt, on es construirà de nou el pont sobre el riu Anguera, que es va endur la riuada. En aquest cas, es refarà la canalització i s’aixecarà l’estructura amb un sol ull revestit de formigó. Les dues actuacions tenen un cost de 45.798 euros i estan finançades en un 95% mitjançant un ajut de la Diputació de Tarragona. 

Al nucli urbà de Sarral encara hi ha pendents tres vies que tenen un ferm de terra. L’alcalde, Jaume Fornés, explica: «Amb les actuacions que comencem ara i fins a finals d’any, acabarem d’arreglar totes aquestes vies pendents. Al segle XXI no podem estar amb carrers de terra al mig del poble». El pressupost d’aquestes obres és assumit directament per l’Ajuntament de Sarral i, per tant, no tenen cap cost pels veïns afectats. Els treballs consisteixen en compactació del ferm que es recobreix amb reg asfàltic i una capa fina de grava. 

Concretament, s’arranja el carrer Lladró amb la travessera de Sant Joan, per un import de 7.248 euros. També s’actua ara sobre el carrer Trepat amb l’avinguda Pedrenyà, situat darrera la cooperativa vinícola i que s’arranjarà fins a la carretera, amb un cost de 9.249 euros. El tercer vial que s’espera arreglar a la tardor, i està  ja en tramitació administrativa, és l’avinguda de la Serra amb el carrer paral·lel a la pista dels pisos.

Menu

Menú principal