Sarral estrena una tardor cultural intensa, amb activitats per tots els públics i especial atenció a les dones, jovent i famílies

23/11/2021 Actualitat

Sarral estrena una tardor cultural intensa, amb activitats per tots els públics i especial atenció a les dones, jovent i famílies

L’Ajuntament de Sarral, juntament amb l’entitat SarralFest i amb el suport de la Diputació de Tarragona, estrenen aquest divendres una nova programació cultural fins el 19 de desembre. L’alcaldessa, Victòria Cañís, explica: «Presentem una nova programació fins a les festes de Nadal protagonitzada per les activitats culturals. Les vam haver d’interrompre l’any passat en viure els moments més durs de la pandèmia i a Sarral hi ha moltes ganes de cultura, de retrobar-nos. Per això, hem preparat una graella diversificada en la qual tothom pugui participar, prioritzant involucrar-hi el jovent, i amb una perspectiva feminista». 

Precisament, la programació comença aquest divendres amb un Book sex dirigit a dones de totes les edats majors de 30 anys, en el qual es podran descobrir noves eines per gaudir plenament de la sexualitat. L’endemà, activitat dirigida al jovent i les famílies: un joc de pistes per descobrir Sarral, amb premis pels guanyadors de les dues categories. Diumenge, 28 de novembre, obra de dansa-teatre que ret homenatge a les dones que van morir al convent-presó de les Oblates de Tarragona a causa de la repressió de la dictadura franquista. «Memòria de les Oblidades», a la Sala Recreativa, és un espectacle de la Cia La Imperfecta, que adapta un llibre de Tecla Martorell, sobre el qual es farà un col·loqui a l’acabar. 

Una altra dona, la maga Melanie, portarà la màgia el dissabte 4 de desembre. L’endemà, Sarral s’endinsarà ja de ple en l’ambient nadalenc, amb l’encesa de llums al Passeig del VIIIè Centenari i cantada de nadales per part dels Grallers de Sarral. Li seguirà una projecció de noves imatges de l’ermita dels Sants Metges d’entre el 1969 i el 1970. I a la nit, festa amb el DJ Moya i La Cosa Nostra amb música dels 80 i els 90. 

El dilluns 6 de desembre, espectacles de circ amb Acrata Circus i amb Sergio Benítez. I a la tarda, el president del Banc d’ADN de Desapareguts de la Guerra Civil, Roger Heredia, farà una xerrada sobre les polítiques de recuperació de la memòria històrica, que inclou la projecció del documental «Entre Pàndols i Cavalls». El dia 7, el plat fort és la festa de Prequintos, amb ball i espectacle a càrrec de l’Orquestra Acuario, seguida de DJ. 

L’11 de desembre, curs de defensa personal per a dones. L’endemà, l’AMPA de l’Escola Bressol Patufet esperarà l’arribada del Follet del Bosc a l’ermita. El 18 de desembre, i ja com a acte previ a la jornada solidària d’activitats de l’endemà amb La Marató, s’organitza la segona edició del Pessebre Vivent Infantil. 

Els actes són gratuïts i els que requereixin d’inscripció prèvia cal formalitzar-la al portal www.sarral.cat.

Menu

Menú principal