Sarral estrena una pista de pàdel municipal

03/02/2021 Actualitat

Sarral estrena una pista de pàdel municipal

Situada al costat del pavelló municipal, Sarral disposa des de fa pocs dies d’un nou equipament esportiu de primer nivell: una pista de pàdel, construïda amb tots els requisits necessaris per a la pràctica professional i els tornejos d’aquest popular esport de raqueta. La construcció de la pista ha costat 15.000 euros i uns altres 15.000 euros l’adequació del solar. Aquesta darrera xifra, però, també inclou l’obra necessària en el terreny per possibilitar un altre equipament esportiu en el qual ja treballa el govern municipal: una pista d’skate.

El regidor d’Esports, Ricard Miquel, explica: «Hem detectat un creixent interès per a la pràctica esportiva, sobretot per part del jovent. Ens ho ha confirmat una enquesta de l’àrea de Joventut del Consell Comarcal, però a més hem notat que l’ús de les instal·lacions esportives municipals ha crescut un 30% aproximadament, des de l’inici de la pandèmia». Hi han contribuït mesures adoptades per la regidoria i que han tingut una gran acollida, com el gimnàs al carrer. És a dir, s’han traslladat els aparells de tonificació fora del recinte del pavelló, el que permet practicar zumba, tonificació o crossfit fora el carrer, i això dóna més sensació de seguretat a molts ciutadans. 

«Tot plegat ens reforça en el projecte que estem portant a terme de dotar Sarral d’un complex esportiu municipal, a la mida de les necessitats i possibilitats del poble, però amb la voluntat de facilitar encara més la pràctica esportiva a tothom. La considerem font de salut i oci per a totes les edats, i una bona forma de crear comunitat. Estem treballant per mirar que el complex sigui una realitat aquest mandat», afegeix Miquel. Amb el pavelló i el pàdel ja en marxa, ara s’estan buscant ajuts d’altres administracions per construir-hi una pista d’skate, dues porteries i un parc de barres d’exercicis per a totes les edats. Des d’Esports també s’organitzen classes de Trail Running, dos cops per setmana, que atrauen molts veïns. 

La rebuda ciutadana de la pista de pàdel és molt bona i es preveu que s’incrementi encara més quan, en el termini màxim d’un mes, es posi en marxa una aplicació que permetrà a través del telèfon mòbil reservar les hores de joc i accedir a la pista amb el codi d’entrada que facilitarà el sistema. L’aplicació permetrà també que es pugui jugar tots els dies de la setmana i a qualsevol hora, ja que la pista compta amb potent il·luminació. De moment, es pot jugar de dilluns a divendres de 4 de la tarda a 10 de la nit, i els dissabtes de 4 a 7 de la tarda, reservant-la al telèfon 618 459 940 i abonant les tarifes presencialment al pavelló. 

La regidoria d’Esports vol incentivar les matriculacions, per tal de fidelitzar els usuaris, tot aplicant-los una rebaixa de tarifa als abonaments, que són de 20 euros anuals amb accés als vestuaris inclòs. Jugar-hi una hora i mitja té un preu de 2,50 euros en horari diürn i 3 euros en nocturn pels abonats. Pel públic general, cal afegir-hi un euro més respectivament. D’altra banda, també es preveu fer classes de pàdel, que estaran disponibles les properes setmanes i per les quals ja hi ha inscripcions.

Menu

Menú principal