Sarral clou una festa major multitudinària

02/08/2022 Actualitat

Sarral clou una festa major multitudinària

Un esplèndid i admirat piromusical ofert pels Diables de l’Espluga de Francolí va posar el passat diumenge a la nit el punt i final a la festa major de Sarral, que va arrencar el passat 22 de juliol, en honor als sants Abdó i Senén. 

L’alcaldessa, Victòria Cañís, explica: “Han estat dies molt alegres, intensos, que han destacat per la gran participació popular. Tots els actes estaven plens. Estem molt contents de com ha anat i també volem agrair a totes les entitats que han participat activament en l’organització de moltes de les activitats la seva implicació en la festa”. 

Si bé el programa era força ampli i amb actes per a tots els públics, en destaquen entre els més participatius: la gimcana pel patrimoni local, el sopar de paelles i la nit del jovent de divendres passat - organitzats per l’associació de joves Saüc- , i el ball amb l’orquestra del dissabte va ser un altre dels actes destacats. També va ser un èxit total el sopar de carmanyola de diumenge al vespre, que va aplegar unes 400 persones a la plaça del Mercat. Les colles van gaudir d’una ballada de country i d’un espectacle teatral abans del final de festa del castell de focs. 

Aquest divendres i amb l’exposició que commemora el mig segle de la unió amb el municipi de Sarral, arrenca la festa major de la pedania de Montbrió de la Marca. Els actes tindran lloc tot el cap de setmana i s’aniran esglaonant fins el 27 d’agost: actuacions musicals, curses, jocs, àpats populars, màgia, sopars a la fresca, vermut, teatre, etc.

Menu

Menú principal