Piscina de Sarral, estiu 2020

01/07/2020

Piscina de Sarral, estiu 2020

La piscina municipal de Sarral estrena temporada, amb mesures sanitàries reforçades

 

L’aforament es redueix lleugerament, es documentarà els usuaris per facilitar-ne la traçabilitat i la desinfecció es farà dos cops al dia

 

Dissabte vinent, 4 de juliol, obrirà la piscina municipal de Sarral, juntament amb el servei de bar i restauració del mateix complex, en una temporada que s’allargarà fins el 6 de setembre. La primera tinent d’alcalde, Victòria Cañís Elices, explica: «La piscina a l’estiu és un servei bàsic dels nostres pobles i malgrat la pandèmia hem fet tots els esforços per poder-la obrir amb les màximes condicions de seguretat sanitària possibles. A més, la de Sarral rep cada any molts visitants d’altres pobles de la Conca». I hi afegeix: «Estem convençuts que el civisme de tothom permetrà mantenir-la oberta tota la temporada».

 

Així i com a novetats derivades de la Covid-19 el recinte estrenarà una taquilla de venda d’entrades atesa per una persona que alhora en controlarà les mesures d’accés. Es demanarà el nom i el número de DNI dels usuaris de la piscina per si eventualment fos necessari efectuar-ne un rastreig. Cada matí i abans d’obrir, es realitzarà una completa neteja i desinfecció; i es tancarà addicionalment la piscina a les 3 de la tarda, i durant mitja hora, per tornar a desinfectar-la. Cal recordar que l’aigua clorada de les piscines mata el virus, segons les autoritats sanitàries.

 

L’ús d’hamaques també s’ha regulat de nou. Estaran apilades i seran d’ús individual. Després de fer-les servir, l’usuari haurà de de desinfectar-la amb un producte i paper que es posarà a la seva disposició. Els vestuaris estaran tancats i els estris personals hauran de mantenir-se dins l’espai de l’usuari i traginar-los en una bossa. L’aforament de la piscina és de 50 persones a l’aigua i 75 a l’exterior, però enguany s’ha limitat a 100 persones per millorar la prevenció de la Covid-19. Fora de l’aigua, els usuaris hauran d’ocupar els espais per nuclis familiars i mantenir els espais de separació. Els menors de 12 anys han d’anar acompanyats d’un adult.

 

Pel que fa al bar, que també ofereix servei d’àpats, funcionarà amb les mateixes separacions de taules i les mesures decretades per a la resta d’establiments de restauració. L’horari d’obertura és des de les 11 del matí a les 7 de la tarda. El preu s’ha mantingut respecte altres anys, amb una entrada individual a 3,5 euros i per a infants de 7 a 14 anys, 3 euros. Hi ha descomptes per a discapacitats amb acreditació, famílies nombroses i monoparentals, i majors de 65 anys. També es poden adquirir abonaments de temporada sencera i talonaris de 15 i de 30 entrades.

 

Més estiu actiu: tornen els campus infantil i juvenil

D’altra banda, el proper dilluns 6 de juliol es posarà en marxa la cinquena edició dels campus infantil i juvenil d’estiu, amb una àmplia oferta d’activitats. L’infantil està dirigit a la canalla des de P3 a 6è de Primària, i inclou activitats de natura, descoberta de l’entorn, esports sense contacte físic, jocs de taula, tallers d’art i jocs d’aigua, entre altres. Pels joves des de 1r a 4t d’ESO, el campus programa senderisme, caiac a Siurana, sortida a la platja, escalada, geocatching, i tir amb arc, entre altres activitats.

 

També s’han programat activitats en llengua anglesa setmanals; i es donarà fruita per esmorzar en els dos campus amb la intenció de fomentar els hàbits alimentaris saludables. Enguany i per evitar desplaçaments innecessaris, la inscripció s’ha de fer a través de l’enllaç: https://forms.gle/rwj4Ukk4kAT2a8Y4eA. El preu dels campus oscil·la entre els 8 i els 25 euros.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Menu

Menú principal