Les obres de millora del cementiri de Sarral, en marxa

31/08/2022 Actualitat

Les obres de millora del cementiri de Sarral, en marxa

L’Ajuntament de Sarral està enllestint aquests dies la millora de tot el recinte de serveis funeraris, un dels compromisos del govern municipal per aquesta legislatura. A inicis d’any ja es va inaugurar l’edifici de la sala de vetlles, una obra molt esperada, i ara s’està reparant tota la zona de nínxols. Una de les zones de nínxols es trobava en mal estat, especialment en el cas de les teulades. L’actuació consisteix en assegurar-ne tota l’estructura. També s’ha aprofitat per pintar de nou el parc de nínxols sencer per part de la brigada de personal del pla de personal del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. El projecte consta de quatre fases,  i ara s’està portant a terme la primera tot actuant en els nínxols més vells. 

L’alcaldessa, Victòria Cañís, explica: “El cementiri i tota l’àrea de serveis funeraris necessitava de millores. És un servei bàsic pels ciutadans i és de titularitat municipal, però a més és un lloc per a retrobar-nos amb la memòria dels familiars i veïns que ja no hi són. Per això, considerem que sempre cal que estigui en condicions de màxima dignitat”. 

El cost de l’obra ha estat assumit íntegrament pel pressupost municipal. Concretament, s’hi han invertit 39.000 euros, dels quals 34.000 provenen d’un ajut de la Diputació de Tarragona.

Menu

Menú principal