L’Ajuntament de Sarral suspèn la setmana d’activitats «Fem cultura amb la igualtat» per prudència davant la situació de la pandèmia

12/07/2021 Actualitat

L’Ajuntament de Sarral suspèn la setmana d’activitats «Fem cultura amb la igualtat» per prudència davant la situació de la pandèmia

L’Ajuntament de Sarral ha pres la decisió de suspendre totes les activitats culturals, festives i esportives de la primera edició de la «Fem cultura amb igualtat!», una setmana dedicada a promoure la igualtat de gènere, que havia de començar ja diumenge passat.

Victòria Cañís, primera tinent d’alcalde, explica: «Ens sap molt de greu, però la situació arreu de Catalunya i lògicament també a Sarral és complexa, i exigeix responsabilitat  per part de totes i tots per intentar frenar una major expansió del virus». I hi afegeix: «Les ganes de gaudir de l’estiu les tenim totes, de retrobar-nos, però era necessari suspendre una setmana amb una vintena d’activitats que hauria aplegat molta gent. Fem una crida a la implicació de tothom, que ja veiem d’altra banda als nostres carrers, a complir les mesures de prevenció». Les activitats d’aquesta setmana per a la igualtat - tallers, cinema a la fresca, xerrades i  espectacles- s’aniran reprogramant al llarg de tot l’estiu, i en funció de com evolucioni la pandèmia. 

La setmana passada i arran de la identificació d’un positiu per la malaltia es va haver de cancel·lar un camp de treball amb una vintena de joves d’arreu de Catalunya, organitzat per Joventut amb el suport de l’Ajuntament. El camp es centrava en la recuperació i neteja d’un tram de la zona fluvial del riu Anguera, i el jovent participava en activitats de descoberta de Sarral i del seu entorn. En paral·lel, i en aquest cas dijous passat, també es van haver d’anul·lar els cursos de natació a la piscina municipal, així com el campus esportiu per a la canalla de Sarral, a causa d’un brot amb vint positius.

Menu

Menú principal