L’Ajuntament de Sarral rep la donació de productes de prevenció pel coronavirus de CV Médica

10/11/2020 Actualitat

L’Ajuntament de Sarral rep la donació de productes de prevenció pel coronavirus de CV Médica

L’Ajuntament de Sarral ha rebut una donació de 26 paquets amb  productes per a prevenir i millorar la seguretat davant el coronavirus per part de l’empresa CV Médica. Cadascun d’aquests lots conté: una capsa de 50 mascaretes quirúrgiques, una ampolla d’hidrogel de 500 ml, un paquet de 30 esponges i un paquet de 8 guants amb antisèptic.

CV Médica SL va néixer el 1991 a Sarral, començant amb una línia d’esponges sabonoses i una altra de productes d’infermeria. En l’actualitat és referent en el sector del material sanitari, i entre altres fabrica protectors, productes de subjecció, esponges i raspalls pre-quirúrgics. 

El gerent de CV Médica, Josep Àngel Ramia, ha fet lliurament de la donació a l’alcalde de Sarral, Jaume Fornés, qui ha declarat: «Vull agrair aquesta donació d’una empresa sarralenca que està treballant en un sector que, ara mateix, és més important que mai per parar la pandèmia. Els lots els farem arribar als treballadors municipals i als de l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, en reconeixement de la tasca que fan en aquests moments tant difícils».

Menu

Menú principal