L’Ajuntament de Sarral millora els recintes de la piscina i del camp de futbol

29/06/2022 Actualitat

L’Ajuntament de Sarral millora els recintes de la piscina i del camp de futbol

La piscina municipal de Sarral s’ha obert per Sant Joan lluint millores. Una de les principals actuacions ha estat l’adequació de l’entorn enjardinat del recinte. Amb un pressupost de 25.000 euros s’ha reemplaçat  la gespa natural, en una superfície de 500 metres quadrats, per tal d’instal·lar-hi gespa artificial. També s’ha ampliat l’àrea de bar amb paviment, estalviant-hi jardineria natural i tot guanyant més espai pel servei de restauració. 

L’objectiu de la reforma és l’estalvi d’aigua i també en els costos de manteniment de mà d’obra. Al recinte de la piscina també s’han reemplaçat alguns arbres vells, que estaven en molt mal estat i no es podien salvar.

El regidor d'Esports de Sarral, Ricard Miquel, explica: “A Sarral, ens nodrim per aigua de boca de pous, que és escassa com es comprova enguany. Cada cop haurem d’afrontar més períodes de sequera i cal estalviar sempre que es pugui per tal de mantenir el recurs amb polítiques de sostenibilitat”. 

La piscina ja ha posat a la venda els abonaments de temporada, que tenen un preu de 45 euros entre 7 i 14 anys i els majors de 65 anys. Per a l’altra franja d’edat el cost és de 55 euros. Les famílies nombroses, les monoparentals i les persones amb discapacitats acreditades tenen un descompte del 10% en l’abonament. L’objectiu és facilitar al màxim l’ús de l’equipament per a tots els veïns i veïnes. Per això també es venen bons de 15 i de 30 entrades que a més poden ser compartits per diverses persones. El preu de l’entrada per un sol dia va des dels 2 euros pels infants fins als 3,5 euros pels adults. 

Pel que fa al camp de futbol, s’ha restaurat el sòl de tota la zona de la pista per tal que s’hi pugui fer activitats esportives. A més, en les properes setmanes es tornarà a posar il·luminació a tot el recinte. “Els punts de llum que hi havia els van robar. Ara, amb la intenció d’evitar actes de vandalisme i alhora facilitar la pràctica esportiva nocturna tornem a posar-hi fanals”, explica Miquel. De moment, ja s’hi practica trail.

Menu

Menú principal