L’Ajuntament de Sarral i l’Obra Social «la Caixa» donen suport a les famílies amb pocs recursos

16/11/2020 Actualitat

L’Ajuntament de Sarral i l’Obra Social «la Caixa» donen suport a les famílies amb pocs recursos

Des de l’inici de la pandèmia, l’Ajuntament de Sarral ha activat diferents línies de feina per tal que els veïns i veïnes més vulnerables del municipi no quedin en una major situació de precarietat arran de la Covid-19. Especialment, s’ha treballat i es treballa en l’atenció a la canalla, els quals i a causa de les diferent mesures de prevenció adoptades davant la malaltia s’han vist privats de les activitats extraescolars i dels àpats que garanteix el menjador escolar. 

L’alcalde de Sarral, Jaume Fornés, explica: «Hem realitzat un estudi a fons per conèixer la situació de la canalla de famílies amb pocs ingressos, entre els quals també n’hi ha que s’han quedat en una situació de precarietat alta a causa de la greu crisi. Així i juntament amb les Ampes i les direccions de l’Escola Salvador Ninot i la bressol El Patufet hem detectat 14 alumnes de l’escola Salvador Ninot i 3 més del segon centre educatiu que es troben en aquesta situació». 

El cost econòmic per revertir-ho i permetre la canalla de poder participar en activitats extraescolars, tot garantir-los alhora almenys un àpat complet al dia és en total de 3.520 euros. Fornés hi  afegeix: «Enguany, amb les necessitats de la pandèmia l’Ajuntament ha esgotat el pressupost, però de cap manera volem ni podem permetre deixar aquests infants desatesos. Així que  hem demanat el suport de la Fundació «la Caixa» la qual, a través de l’oficina de Sarral, ens ha respòs positivament. És d’agrair la tasca de l’obra social d’aquesta entitat financera, que ens permet atendre les necessitats d’aquestes famílies amb pocs recursos».

Menu

Menú principal