L’Ajuntament de Sarral felicita Joan Laporta pel triomf en les eleccions del FC Barcelona

08/03/2021 Actualitat

L’Ajuntament de Sarral felicita Joan Laporta pel triomf en les eleccions del FC Barcelona

Sarral va celebrar ahir el triomf del seu fill adoptiu, Joan Laporta, en les eleccions del Barça, donat l’especial vincle familiar que uneix el nou president blaugrana amb el municipi de la Conca de Barberà. Jaume Laporta Brugat, l’avi del president del Barça, va exercir com a metge titular a Sarral durant alguns anys; i el seu pare, també anomenat Joan, hi va néixer el 1932. L’àvia, Antònia Bonastre Amill, està enterrada al cementiri de Sarral. El ple municipal del 10 de juny del 2009 va decidir homenatjar-lo, tot nomenant-lo Fill Adoptiu, l’únic del municipi. 

El 19 juliol del 2009, Joan Laporta va realitzar una emotiva visita oficial a Sarral, sent aleshores també president del club i va ser el pregoner d’aquella festa major. En el Llibre d’Honor de l’Ajuntament, Laporta hi va deixar escrit: «Hi ha una geografia de l’ànima, la suma de petits puntets fets d’espais, de cases, viles, ciutats i països que dibuixen la història personal de cadascú. En la meva geografia emocional, Sarral té un lloc molt important. Tinc la sensació de trobar-me a casa...».

L’alcalde de Sarral, Jaume Fornés, va felicitar ahir el nou president blaugrana: «Li he transmès que estem molt contents per la seva victòria, que li han atorgat els socis i sòcies del club amb un ampli suport de vots. Joan Laporta gaudeix de l’afecte dels veïns de Sarral i li volem desitjar molts encerts des de la presidència d’aquest gran club. I, naturalment, el convidem a tornar a visitar Sarral quan vulgui».

Menu

Menú principal