L’Ajuntament de Sarral convida a celebrar la Castanyada i el «Halloween» a casa i amb seguretat

31/10/2020 Actualitat

L’Ajuntament de Sarral convida a celebrar la Castanyada i el «Halloween» a casa i amb seguretat

La greu situació de la pandèmia de Covid-19, que afecta Catalunya i tota Europa, ha obligat l’Ajuntament de Sarral a suspendre les celebracions de Tot Sants. Com ara la tradicional Castanyada, així com les disfresses, les sortides a la recerca de caramels de la canalla a propòsit de «Halloween» i el Túnel del Terror, que organitza la Comissió de Festes.

L’Ajuntament de Sarral recorda als veïns que, a causa de les mesures decretades de toc de queda aquest diumenge passat, no està permesa la sortida lliure al carrer a partir de les 10 de la nit. A més, les reunions particulars permeses són d’un màxim de 6 persones, amb la qual cosa tampoc és possible celebrar les activitats de la Castanyada o el Halloween en horari diürn.

La primera tinent d’alcalde, Victòria Cañís, manifesta: «A tothom ens sap greu no poder celebrar de la forma tradicional la Castanyada i el Halloween, i especialment tenint en compte la il•lusió que li fa a la canalla, però les decisions adoptades pel govern van dirigides a intentar frenar el virus i a preservar la salut dels ciutadans. La Covid no coneix de festivitats. Així que cal extremar la prudència i convidem tothom a celebrar, a casa i amb la gent que comparteix sostre, les antigues tradicions de Tots Sants». 

D’altra banda, sí es podrà visitar el cementiri municipal per dipositar flors en memòria dels difunts. El toc de queda no coincideix amb l’obertura previstos que aquest Tots Sants recordem que són: del 24 al 28 d’octubre de les 10 h a les 13 h; el 29 i 30 d’octubre de 10 h a 13 h i de 15 h a 18 h; el 31 d’octubre i l’1 de novembre de 10 h a 18 h; i el 2 de novembre, de 10 h a 14 h.

Menu

Menú principal