Èxit total de públic de la Performance del Terror de Sarral

02/11/2021 Actualitat

Èxit total de públic de la Performance del Terror de Sarral

Sarral ha viscut un cap de setmana de Tots Sants ple d’activitats lúdiques i, també, de record dels difunts. Amb la represa de l’activitat social en aquesta nova fase de la pandèmia, l’entitat SarralFest ha tornat a organitzar la Performance del Terror. Dissabte a la nit i dirigit al públic adult, els llums del carrer Major amb decoració de Halloween es van apagar per ambientar i conduir els visitants, a través de diferents escenaris, fins a La Sala. La sortida de la terrorífica ruta es va fer des de la plaça de l’Església i passant pel carrer dels Jueus, vies en les quals ja es representaven diferents escenes, amb bruixes i fantasmes. L’epicentre d’aquesta festa de Halloween ha estat La Sala: s’hi ha recreat un quiròfan, un cementiri amb zombis dalt l’escenari i un dinar de Nadal macabre a les diferents estances. La sortida de la ruta era pel carrer Hospital, on hi havia un fotocall i,  mitjançant un joc final, tots els personatges terrorífics buscaven la llum d’una espelma que portava un dels assistents.

Enguany, es va estrenar diumenge a la tarda una versió menys terrorífica de la Performance per a la canalla, protagonitzada per personatges de contes infantils. La nit de la Tots Sants va continuar amb un sopar i castanyada de carmanyola populars, en el qual SarralFest posava l’aixovar i les postres. La nit va acabar de matinada, molt animada amb música de dos DJ. 

En total, a les activitats de Tots Sants hi han participat unes 500 persones. Divendres, i organitzada per l’àrea de Joventut del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, es va fer una visita guiada per l’historiador Damià Amorós, al cementiri. El recinte on s’està construint la nova sala de vetlles va estar obert pels nombrosos veïns i veïnes que van acudir a honrar els difunts amb flors. 

L’alcaldessa de Sarral, Victòria Cañís, explica: «Estem molt contents de la doble participació d’activitats com la Perfomance. D’una banda, perquè és important que entitats del poble s’impliquin en la dinamització de la vida cultural i social i, de l’altra, la del públic que ha tornat a respondre magníficament a les propostes».

Menu

Menú principal