EL VILATÀ DE L'ANY

16/11/2021 Actualitat

EL VILATÀ DE L'ANY

UN JOC DE PISTES A SARRAL PER SER EL MILLOR VILATÀ O VILATANA DE L’ANY

Arriba a Sarral el primer concurs “Sigues el vilatà o vilatana de l’any de Sarral”, una activitat que té per objectiu apropar la cultura sarralenca als seus ciutadans a través d’un joc de pistes que requereix d’enginy, habilitat i coneixements culturals.

Aquesta activitat, organitzada per l’Ajuntament de Sarral en col·laboració amb l’Oficina Jove de la Conca de Barberà tindrà lloc el dissabte, 27 de novembre a la plaça del Mercat. S’hi pot participar en dues categories; la infantil, adreçada a infants fins a 12 anys i la juvenil, adreçada a persones de 12 a 30 anys. La categoria infantil serà a les 17.30 h i la juvenil a les 19.00 h.

Les places són limitades i cal fer una inscripció per a cada grup que no podrà superar les 6 persones.

Les inscripcions s’han de fer a l’enllaç següent: https://ja.cat/vilatadelanysarral21

En el cas de la categoria infantil, els infants hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta. Tots els grups hauran de portar un telèfon mòbil per a poder jugar.

Els premis seran una entrada al Salting de Reus per a cada participant del grup guanyador de la categoria infantil i una entrada a Port Aventura Nadal per a cada participant del grup guanyador de la categoria juvenil.

Menu

Menú principal