El comerç de Sarral estrena la campanya de Nadal, que reparteix 300 euros en vals de compra entre els clients

02/12/2020 Actualitat

El comerç de Sarral estrena la campanya de Nadal, que reparteix 300 euros en vals de compra entre els clients

Durant aquesta campanya de Nadal i Reis, els establiments comercials de Sarral regalaran butlletes per entrar en el sorteig de tres premis, consistents en vals de compra gratuïts per un import total de 300 euros, a repartir entre tres premis. A la campanya, que té el suport de l’Ajuntament de Sarral, hi participen en aquesta segona edició 15 establiments comercials de la vila. 

El regidor de Comerç, Eduard Saltó, explica: «L’objectiu és incentivar el comerç local, que a més enguany està tocat per la pandèmia. Aquestes festes seran diferents, però el comerç aporta vida als nostres pobles i Sarral no n’és una excepció, així que la campanya pretén esperonar la compra de proximitat». I hi afegeix: «Ens agradaria que, l’any vinent, sorgís una associació de comerciants per poder demanar ajuts a altres administracions i poder fer així d’altres accions de suport al comerç sarralenc». 

La campanya s’ha iniciat aquesta setmana amb el lliurament d’una butlleta per cada 5 euros en compres. La butlleta es dipositarà en una urna al mateix establiment, amb les dades del client. El sorteig es farà el dia 5 de gener 2021 a la sala plens de l’Ajuntament de Sarral, i comptarà amb la presència d’un dels comerciants i membres de l’equip de govern. Les botigues faran entrega dels vals regal als guanyadors/es a partir del dia 7 de gener vinent, i se’ls podran gastar fins el proper 10 abril. El sorteig consta de tres premis, i cadascun està compost de vals de 10 euros de compra amb la intenció que, quan es gastin, la despesa es reparteixi entre el màxim d’establiments participants. El primer premi és de 140 euros (14 vals), el segon de 90 euros (9 vals) i, el tercer, de 70 euros (7 vals). 

Cada any, la societat sarralenca participa activament amb el recapte de fons per a la recerca de la Fundació de La Marató, que organitza TV3, i que enguany farà divulgació i recollirà diners per a la investigació de la Covid-19. Tot i les restriccions a causa de la pandèmia, i si no hi ha novetats de darrera hora respecte les restriccions de seguretat, enguany la regidoria d’Esports organitza, amb la col·laboració del BTT Sarralenc, una pujada al cim del Cogulló (855m) en bicicleta. El proper 13 de desembre, la cursa sortirà a les 10 del matí des de la plaça del Mercat, i el recorregut és de 10,5 quilòmetres i 500 metres de desnivell positiu.

El regidor d'Esports, Ricard Miquel, explica: «Més que cap any, aquesta Marató no volem deixar passar l’oportunitat de sumar-nos-hi. La pujada està limitada a 40 persones i es vetllarà perquè es compleixin les mesures de prevenció de la pandèmia dictades pel govern català. Hem preparat una quota d’inscripció lliure, a més d’un dorsal Km 0, pensat pels qui no puguin fer la cursa. Així tothom podrà donar el què desitgi i les dues inscripcions aniran a parar íntegrament a la recapta solidària. També es posaran sis guardioles a forns de pa per recollir diners». El primer premi consisteix en 200 euros – 40 vals- per gastar en comerços locals, i 4 vals més de 25 euros cadascun per gastar en àpats als restaurants de Sarral. 

Les inscripcions a la cursa solidària s’han de fer per correu electrònic a bbtsarral@hotmail.com, indicant nom, DNI, data de naixement i el comprovant de l’ingrés que s’ha de fer al compte ES93 2100 01827802 0010 7457 fins el mateix 13 de desembre.

Menu

Menú principal